Tutireceptek.hu fejléc

Sonkába göngyölt kecskesajt recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 főre
4 szelet füstölt sonka
25 dkg kecskesajt (gomolya)
4 szál újhagyma

Elkészítés:
1.A füstölt sonkaszeletekől a zsíros részt levágjuk, apróra vágjuk.
2.A sonka húsos részét kiterítjük, a felénk eső felét sajtszeletekkel borítjuk.
3.A sajtszeletekre egy szál újhagymát fektetünk úgy, hogy két széle éppen túllógjon a sonkán.
A maradék újhagymát felkarikázzuk.
4.Felgöngyöljük a sajttal borított sonkaszeleteket, középen az újhagymával,
szélét fogpiszkálóval összetüzzük.
5.Serpenyőben kiolvasztjuk a sonkáról levágott zsíros részt.
6.A pörcöt kiemeljük, a sonkatekercseket a zsíron forgatva pirosra sütjük.
7.A pirosra sült sonkatekercseket tálra rakjuk, a maradék zsírban gyorsan
megpirítjuk az újhagyma karikákat.
8.Majd a sonkatekercsből kimaradt sajtszeleteket.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kecskesajtos tekercs » Csirkemellfilé sonkában » Göngyölt hús » Göngyölt linzer
» Göngyölt husi Zoli módra » Kecskesajtos sali » Göngyölt pulykamell 2. » Zöldfűszeres kecskesajt
» Göngyölt pulykamell » Göngyölt hús olaszosan » Göngyölt sonka gombával » Sziléziai göngyölthús
» Kecskesajtos kifli » Kifli kecskesajtosan » Töltött, göngyölt karaj » Göngyölt csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.