Tutireceptek.hu fejléc

Sopa de espinafres (spenót leves) recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg sárgarépa
1/2 kg krumpli
1 nagy vöröshagyma
4 gerezd foghagyma
1 dl oliva olaj
1/4 kg tisztitott spenót


Elkészítés:
Pucold meg a zöldségeket,vágd darabokra,és tedd fel sós vizbe föni,annyi vízben ami ellepi.
Amikor minden megpuhult turmikszold össze,ne vedd le a tüzröl,tedd hozzá a megtisztított spenótot,fözd meg a leves alapban.
Amikor leveszed a tüzröl öntsd rá az 1 deci oliva olajat,keverd jól el,és tálalható.

Tanácsok:
Ha nem használsz oliva olajat,ne tegyél bele napraforgó olajat,az nem egészséges,és az oliva nélkül is finom,bár nálunk portugáliában elengedhetetlen az oliva íze.

JÒ ÉTVÁGYAT!!!

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: katkamama33


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg narancsleves » Sörös sajtleves » Kokojsza ( áfonya) leves » Bolgár uborkaleves
» Ayurvédikus csodaleves » Bajor májgombócleves » Pikáns halgombócleves » Kókuszleves
» Ősszibarack leves hidegen » Kukorica leves Maris módra » Vaniliás körteleves » Erdélyi fokhagymaleves
» Spenótos tészta Anditól » 10 perces gyümölcsleves » Tejszínes körteleves » Camembert leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.