Tutireceptek.hu fejléc

Sós rudak recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
35 dkg liszt (lisztérzékenyeknek kukoricaliszt),
25 dkg margarin,
3 mokkáskanál só,
fél (kicsi) doboz tejföl.

Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, a tetejüket tojással megkenjük, sajttal, szezámmaggal vagy köménymaggal megszórjuk, derelyevágóval hosszú, vékony rudakat vágunk és megsütjük.

Tanácsok:
Dupla adagot érdemes sütni belőle!
Lisztérzékeny barátnőmnek már megsütöttem kukoricalisztből is, így is nagyon finom lett, csak kicsit nehezebb bánni a tésztával, mivel jobban törik.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Mata Hari


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zabpelyhes sajtos rudak » Joghurtos sós rudak » Sokmagvas-sajtos sós rudak » Sajtos rudak (egyszerű)
» Raffaello-rudak » Túrós rudak » Sajtos rudak » Mogyorórudak
» Vendégváró sósrudak » Parmezános rudak » Tejfölös- sajtos rudak. » Gyors sósrudak
» Sajtos rudak 2. » Zöldborsós rudak » Sajtos-mákos rudak » Puha mézesrudak


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.