Tutireceptek.hu fejléc

Sóskamártás3 recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
sóskalevelek megtisztítva szár nélkül
olaj
cukor

citromlé
tojássárga
liszt
tejföl
tej

Elkészítés:
Forró olajra dobom az előkészített sóskaleveleket és barnulásig kevergetve párolom. Ha sűrű massza lesz belőle; cukrot, sót, citromlevet teszek bele.
Felengedem tejjel és kicsit összefőzöm. Lisztből, vízből és tejfölből habarást készítek, belekeverem a tojássárgáját, majd gyorsan kevergetve a sóskához öntöm. Egyet rottyan és kész.

Tanácsok:
Mi főtt krumplival és natúr hússal szeretjük leginkább.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos cukkini másként » Rakott patisszon hús nélkül » Tavaszi újkrumpli » Erdélyi székelykáposzta
» Töltött gomba a mikróból » Fűszeres krumplitál » Kaporszósz Emyke módjára » Paradicsomos mozzarella
» Rizses rakott spárga » Zsenge tök sült paradicsommal » Csupazöldség "lasagne" » Patiszon pörkölt
» Nyárias rakott kel » Tócsni 2. » Sajtos patiszon » Dübari szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.