Tutireceptek.hu fejléc

Spárgás-mustáros marhasült recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 vastagabb szelet (30 dekás) marhahús
2 nagy gerezd fokhagyma durvára vágva
frissen őrölt feketebors és só
20-25 szál spárga
4 evőkanál olívaolaj
2,5 dl húsleves (kockából)
3 evőkanál száraz fehérbor
1/2 evőkanál dijoni mustár

Elkészítés:
Dörzsöld be a hússzeleteket mindkét oldalon a sóval, a borssal és a fokhagymával. A spárgáknak vágd le a fás végét, és forgasd össze egy tányérban 3 evőkanál olajjal. Forrald fel a borral elkevert levest, majd amikor a fele elfőtt, keverd bele a mustárt, és tartsd melegen.
Tedd a hússzeletet előmelegített sütőbe, hideg grillrácsra 10 centire a grilltől. Süsd mindkét oldalát 10-12 percig, hogy közepesen átsüljön, és a végén tedd mellé a spárgákat 4-5 percre, hogy ropogósra süljenek. A hússzeleteket keresztben vágd félbe, majd helyezd őket négy tányérra a spárgával együtt. A szósszal leöntve tálald.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Köret marhasülthöz » Mézben pácolt marhasült » Gombás marhasült » Egyszerü marhasült
» Köményes marhasült » Sajtos csirkecomb » Csirkemáj római tálban » Fasírtgolyók
» Görög csirkecombok » Citromos báránysült » Parasztos sertésszelet » Rakott káposzta Ági módra
» Tejszínes mustáros karaj » Tavaszi csirkebrassói » Csirke édesköménygumóval » Csülkös rakott makaróni


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.