Tutireceptek.hu fejléc

Spárgás pecsenyefalatok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet karaj,
60 dkg spárga,
5 dkg vaj,
8 szelet piritott kenyér,
1 ek.liszt,
1 dl tejföl,
só,
bors,
petrezselyenzöld.

Elkészítés:
a húst kiklopfolom,sózon és borsozom és forró vajon mindkét oldalon megsütöm.
A kenyér szeleteket szárazom megpiritom.A spárgát 2 cm-s darabokra vágva sós enyhén cukros vizben megfözőm,majd leszüröm.A lét félre rakom.A vajban megpiritom a lisztett,felengedem annyi fözőlével,hogy sűrű mártás legyen belőle.Kicsit forralom és hozzá keverem a tejfölt és a sót.Jó alaposan kikeverem.Kivajazott jénai tálra rakom a piritott kenyeret,erre rakom a kisütött húst,a lecsöpögtetett spárgát.A legvégén leöntöm a mártással.10-15 percig sütöm.180-190 fokon.Petrezselyemmel díszítve tálalom.

Tanácsok:
mivel kenyér alapon van a hús,igy csak valamilyen könnyű saláta való mellé.Gyorsan kész van!!

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: ibolya58


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spárgás melegszendvics » Spárgás risotto » Spárgás cukkinisaláta » Spárgás sertésmáj
» Spárgás-mustáros marhasült » Tejszínes spárgás hal » Spárgás csirke » Spárgasaláta tojással
» Cukkinis-spárgás spagetti » Spárgás frittata » Spárgás-lazacos fusilli » Meleg spárgasaláta
» Spárgás-sajtos frittata » Húsvéti rántott sajt » Gyros tál (hamis) » Amerikai töltött fasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.