Tutireceptek.hu fejléc

Spárgával tűzött csirkemell sajtmártásban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 csirkemell,
12 db spárga,
6 fokhagymagerezd,
6 szelet bacon szalonna,
10 dkg márványsajt,
3 dl tejszín,
1 evőkanál parmezán,
só,
bors,
olívaolaj,
vaj

Elkészítés:
Vágd félbe a melleket, majd hegyes, éles késsel szúrd fel és töltsd meg a megtisztított spárgával. Szózd, borsozd meg, majd olívaolaj és vaj keverékén néhány perc alatt süsd elő. A bacon szeleteket fektesd tűzálló tálra és helyezd rá az elősütött húsokat. A sajtmártáshoz öntsd a tejszínt fazékba, tördeld bele a márványsajtot és a parmezánt. Főzd takaréklángon addig, amíg a sajtok elolvadnak. Öntsd a mártást a húsokra (a tetejére 1-1 paradicsomkarikát is tehetsz) és süsd alufólia alatt 15-20 percig, majd a fóliát levéve néhány percig hagyd megpirulni. Köretnek párolt rizst vagy burgonyapürét kínálj hozzá.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes csirkemell II. » Sajtos csirkemell falatok » Kukoricás csirkemellcsik » Mézes-diós csirkemell
» Hawaii csirkemell » Chilis-szójás csirkemell » Karfiolos csirkemell » Csirkemell cukkínivel
» Sajtos csirkemell gombával » Ananászos csirkemell 2. » Őszibarackos csirkemell » Csípős csirkemellek
» Édes csirkemell » Füstölt sajtos csirkemell » Csirkemell zabtésztában » Póréhagymás csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.