Tutireceptek.hu fejléc

Strasbourgi csirkemell /Egy személyes/ recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 nagy csirkemell
3 dkg vaj
5 dkg májmástétom
2 dkg füstölt szalonna
2 tojás
1 kanál tejfől
1 kanál Piros Arany
1 kanál szojaszósz

Elkészítés:
A mellet lebőrözzük, kicsontozzuk, és igykapott két hús szeletet kissé kiverjük, szójamártással megkenve 1-2 órára hűtőbe tesszük.
Közben a májpásétomot villával összetörjük, az elkapart szalonnával meg egy kis tejfőllel simára keverjük.
A hússzeleteket 2 deka vajon az egyik felét szép pirosra sütjük, majd meg forditva őket a sültfelüket máj pástétommal meg kenjük. A maradék vajon teflonba két tükör tojást sütünk,és a hús szeletekre csusztatjuk, azonnal tálaljuk.

A legjobb hozzá a burgonyapüré, de saláta sem hiányozhat.

Tanácsok:
Persze több személynek is elkészithető de duplázzuk .


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes csirkemell II. » Hawaii csirkemell filé » Mediterrán csirkemell » Legegyszerűbb csirkemell
» Hawai csirkemell » Borzas csirkemell 2 » Mézes Gyömbére Csirkemell » Rakott csirkemell almával
» Zöldséges csirkemell » Rakott csirkemell gazdagon » Brokkolis csirkemell » Barackos rakott csirkemell
» Bakonyi csirkemell » Hagymás-túrós csirkemell » Céklafőzelék csirkemellel » Borzas csirkemell U1


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.