Tutireceptek.hu fejléc

Sült ananász recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
25 dkg ananász,
citromlé,
szegfűszeg,
fahéj.

Elkészítés:
A friss ananászt megpucoljuk, és ízlés szerint daraboljuk (karikákra vagy kockákra).
A szeletelés után egy kevés citromlével meglocsoljuk.
Kikent tepsibe soroljuk, és kevés őrölt fahéjjal megszórjuk.
Pár szem szegfűszeget mellétéve forró sütőben pár perc alatt elkészül.
Vigyázzunk arra, nehogy túlsüssük, mert folyóssá válhat a gyümölcs.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundázott ananászkarikák » Kivis-ananászos bólé » Ananászos-gyömbéres puncs » Ananászkarika
» Ananász álom » 10 perces ananászleves » Ananászkehely » Ananász sorbet
» Ananászos-mentás margarita » Csokoládés ananásztorta » Ananászos csirkesaláta » Ananászos vaniliahalom
» Ananászos csirke/pulyka » Ananászos muffin » Ananászos rizssaláta » Ananászos saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.