Tutireceptek.hu fejléc

Sült báránykaraj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg báránykaraj (a bordáknál szeletelve),
1 evőkanál olaj,
só,
argarin.

Elkészítés:
A karajokat olajjal beecsetelem, majd fél óráig állni hagyom.
Egy serpenyőben felhevítem a margarint és a karajszeleteket mindkét oldalról 3-4 percig sütöm.
Csak ezután sózom.

Tanácsok:
Tetszés szerint készíthető faszenes grillen is (így még finomabb).


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás burgonyakrokett » Károly-szelet » Édes-savanyú csirkemell » Erdélyi sertéstokány
» Mediterrán csirkemell » Illatos csirke » Cordon vert- Zöld szalag » Amerikai fasírt
» Sertésborda Karcsi módra » Brokkolis pulyka » Diós-kakukkfüves csirkemell » Diós-mandarinos csirkesaláta
» Falusi borda » Petőfi pecsenye » Karfiolos rakott sertésszelet » Sertésszűz sütőzacskóban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.