Tutireceptek.hu fejléc

Sült hal gombás mártásban recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
halfilé
tejföl
fokhagyma, vagy fokhagymakrém (esetleg fokhagymasó)
petrezselyemzöld
húsleveskocka
gomba
só, fehérbors, lestyán, bazsalikom
hagyma
zsiradék

Elkészítés:
A halfiléket besózzuk, bekenjük fokhagymakrémmel (vagy fűszerezzük fokhagymasóval, természetesen ebben az esetben nem kell külön sózni), és elhelyezzük egy tepsiben, megszórjuk petrezselyemzölddel, majd kevés olajat öntünk alá. A hagymát felszeleteljük, és olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a gombát, fehérborsot, sót, lestyánt, és a bazsalikomot (ízlés szerint). Öntünk rá kevés vizet, és beledobjuk a húsleveskockát, összeforraljuk, majd beletesszük a tejfölt. Miután így is összeforraltuk, ráöntjük a tepsiben elhelyezett halszeletekre. Sütőbe tesszük, és készre sütjük.


A receptet beküldte: moncsicsi83


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös, gombás nyelv » Gombás csirke egyszerűen » Gombás bejgli » Gombás bélszín
» Sajtos-gombás rakott hús » Kefires gombasaláta » Gombás töltött tök » Rókagombás rizses hús
» Gombás zúzaragu » Sült halfilé sajtmártásban » Mustáros-gombás szelet » Sült hús gombás omlettel
» Juhtúrós gombasaláta » Olasz gombás csirke » Gombás tengeri hal » gombás fasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.