Tutireceptek.hu fejléc

Sütőben sült ragus hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertés karaj vagy comb (esetleg pulyka-, vagy csirkemell)
1 közepes üveg csiperke gomba és/vagy friss gomba
1 doboz tejföl
kis fej vöröshagyma

bors
reszelt sajt
étolaj

Elkészítés:
A húst vékonyra szeletelem majd kiklopfolom,etután hirtelen kevés olajban kisütöm.
A hagymát kicsi olajon megfuttatom,rádobom a gombát és ha megpárolódott hozzákeverem a tejfölt,felforralom és lehúzom a tűzről.Beleszórok egy kevés reszelt sajtot és jól összekeverem.
A húst tűzálló edénybe teszem sorba,ráöntöm a gombás ragut megszórom a tetejét reszelt sajttal majd előmelegített forró sütőben kb 15 perc alatt készre sütöm.

Tanácsok:
A sütéskor nem kell letakarni,hiszen annyi elég neki még a sajt megpirul.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Gabus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombaragus karaj » Túró puffancs sütőben » Zöldségragus tarja » Hagymás máj sütőben sütve
» Csirkemáj sütőben » Bundás kenyér sütőben » Kuglóf (kenyérsütőben) » Csirkemáj grillsütőben
» Bundáskenyér sütőben » Rántott csirke sütőben » Baconös palacsinta sütőben » Sütőben sült túrófánk
» Sütőben sült spagetti » Sütőben sült rántott hús » Borsos csirke sütőben » Sütőben sült spenótos árpa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.