Tutireceptek.hu fejléc

Sváb pacal-lencse saláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg előfőzött pacal,
1 csésze lencse,
ecet,
só,
frissen őrölt bors.

A marinádhoz:
Finomra vágott hagyma,
ecet,
só,
bors,
csipetnyi cukor.

Elkészítés:
Elkészítem a marinádot és még melegen leöntöm vele a pacalt.
A lencsét megmosom és bő sós vízben puhára főzöm (azért szét ne essék - max.1/4 óra).
Hideg vízzel leöblítem, lecsepegtetem.
A pacalhoz adom, elkeverem, ha kell, akkor utánizesítem.
Tetejét kicsit megszórom frissen őrölt borssal.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Saláta fetamártással » Galuskasaláta retekkel » Kukoricás tavaszi saláta » Tavaszi saláta
» Medvehagyma saláta » Margit saláta » Nemcsak sárgarépa saláta » Orda-sajtos saláta
» Sült céklasaláta » Gyümölcs saláta » Csirkés Cézár-saláta II. » Szárnyas uborka saláta
» Házi tésztasaláta » Ikra salátá » Tésztasaláta csirkemellel » Svájci saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.