Tutireceptek.hu fejléc

Svéd gombasaláta II. recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg gomba,
1 dl olaj,
5 dkg hagyma,
citrom,
2 g paprika
őrölt bors,
babérlevél,
kakukkfű,
1 dkg paprikakrém,
5 dkg paradicsompüré,
só.

Elkészítés:
Az olajban megpiritom a hagymát, hozzáadom a felszeletelt gombát és megpárolom.
Megszórom paprikával, elkeverem, paradicsompürével, paprikakrémmel, citromlével, babérlevéllel, sóval, őrölt borssal és kakukkfűvel fűszerezem és tovább párolom.
Ha túl sűrű lenne, vízzel higítom.
A babérlevelet és a kakukkfűszárakat kiveszem. Salátaleveleken citromkarikával és keménytojáskarikákkal körítem.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: sziszibabuka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lengyel gombasaláta » Svéd gombasaláta 2 » Majonézes gombasaláta. » Gombasaláta majonézzel
» Házias Svéd Gombasaláta » Paradicsomos Gombasaláta » Különleges gombasaláta » Vegyes gombasaláta télire
» Hamburgi gombasaláta » Kefires gombasaláta » Svéd gombasaláta » Gombasaláta 1.
» Gombasaláta másképp » Spárga és gombasaláta » Juhtúrós gombasaláta » Gombasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.