Tutireceptek.hu fejléc

Szabolcsi csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkemellfilé,
4 db savanykás alma,
2 ek. olívaolaj,
2 ek. citromlé,
só,
őrölt fehér bors

Elkészítés:
A csirkemellet vékonyan felszeleteljük,kiverjük,sóval,őrölt borssal megszórjuk.Négy nagyobb darab fóliát olajjal megkenünk.Mindegyikre fél almát rakunk cikkekre vágva,beborítjuk hússzelettel,majd szintén egy fél,cikkekre vágott almát teszünk rá.Kevés citromlével meglocsolva gondosan becsomagoljuk,és faszénparázsba süllyesztve kb. 20 perc alatt puhára pároljuk.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hawaii csirkemell » Csirkemelltekercsek » Mogyorószószos csirkemell » Citromszószos csirkemell
» Csirkemell tejmártásban » Lecsós csirkemell egytál » Csirkemell gombamártással » Zöldséges csirkemell
» Sajtos csirkemell falatok » Tavaszi párolt csirkemell » Currys kókuszos csirkemell » Svájci csirkemell
» Csirkemelles húspogácsa » Mézes-csípős csirkemell » Csodás csirkemell » Gyümölcsös csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.