Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szabolcsi karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg kicsontozott rövidkaraj
50 dkg alma
10 dkg vaj


Elkészítés:
A kicsontozott karajt úgy szeleteljük fel, hogy a szeletek vége egyben maradjon. A húst megsózzuk, és a szeletek közé meghámozott, fölszeletelt almát teszünk. Kivajazott alufóliába burkoljuk, sütőlemezre fektetjük, és a sütőben kb. 1 óra hosszat sütjük.
Ha nagyon száraz volna a hús, tetejére apró vajdarabokat tehetünk.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott sült karaj... » Rakott karaj » Ananászos sonkás karaj » Szabolcsi csirkemell
» Hagymás-őszibarackos karaj » Egyben sült mustáros karaj » Tejfölös, ízes karaj » Fűszeres karajcsíkok
» Karajbatyu » Sertéskaraj Havanna módra » Tejszínes mustáros karaj » Olasz sertéskaraj
» Borsóval töltött karaj » Gombás-sajtos karaj » Sonkás-gombás karaj » Göngyölt gombás karaj:



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.