Tutireceptek.hu fejléc

Szalonnás édesburgonya recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
személyenként 1 nagy, vagy 2 kisebb édesburgonya
fetasajt (más krémsajt, ízlés szerint)
snidling
kockázott bacon szalonna

Elkészítés:
A megmosott édesburgonyákat héjában kb 200 fokon puhára sütjük.
A szalonnát kiolvasztjuk, a snidlinget elkeverjük a fetasajttal.
A burgonyákat félig bevágjuk, megnyitjuk, belerakjuk a fetát, rá a szalonnát, melegen tálaljuk.


A receptet beküldte: andi6020

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szalonnás csirkemellsült » Szalonnás rösti » Szalonnás burgonyafőzelék » Szalonnás aszalt szilva
» Sajtos-szalonnás tekercs » Szalonnás pulykatekercs » Szalonnás nokedli » Baconszalonnás spagetti
» Szalonnás-pórés spagetti » Szalonnás-sajtos falatkák » Szalonnás hagymás krumpli » Almás-szalonnás pecsenye
» Szalonnás zeller » Szalonnás karfiol » Édesburgonya kukoricával » Hagymás édesburgonya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.