Tutireceptek.hu fejléc

Szalonnával spékelt fácánsült recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 db egész fácán
15 dkg füstölt szalonna
húsleves alaplé
őrölt bors

ételízesítő
olaj

Elkészítés:
A fácánt húsleves alaplében puhára főzzük, majd óvatosan kiemeljük, és egy hőálló tálba helyezzük. Sóval, borssal, ételízesítővel megszórjuk, kevés olajjal meglocsoljuk, majd a katonákra vágott füstölt szalonnával bőségesen megtűzdeljük.

A húsleves alaplével meglocsoljuk, majd előmelegített sütőben készre sütjük, időközönként a húslével meglocsolgatva.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burek szalonnával » Csirkemáj angolszalonnával » Rakott krumpli szalonnával » Spékelt nyúl
» Keszeg avas szalonnával » Bundáskenyér szalonnával » Bableves szalonnával » Ropogós csirkesült
» Nagymama szelet » Színes csirkemell » Töltött fasírozott » Aszaltszilvás húsgombóc
» Rókagombás őzpörkölt » Csirkemell őzgerincben » Fürj cseresznyével » Különleges vagdalt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.