Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szárnyas raguleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
30 deka aprólék, 15-20 deka zöldség, 4 deka zsír, 4 deka liszt.

Elkészítés:
1 csirke-, vagy kacsaaprólékot feldarabolunk s 15-20 deka vegyes leveszöldséggel négy deka zsíron lepirítjuk s a tetejét meghintjük egy evőkanálnyi liszttel és finomra vágott zöldpetrezselyemmel. Aztán egy és fél liter vízzel feleresztjük és lassú forrással addig főzzük, amíg az aprólék megpuhul. Egy kis sóval és törött borssal ízesítjük.


A receptet beküldte: ajren

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos raguleves diétás » Vadraguleves bográcsban » Tejszínes raguleves » Bolgár raguleves
» Stroganoff szárnyas tokány » Tárkonyos csirkeraguleves » Szárnyas uborka saláta » Alföldi pulykaraguleves
» Raguleves csiperkegombával » Egzotikus szárnyassaláta » Csirkeszárnyas egytál » Banános-szárnyas rizottó
» Tárkonyos pulyka-raguleves » Dermesztett szárnyassaláta » Savanyú uborkás raguleves » Tárkonyos raguleves



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.