Tutireceptek.hu fejléc

Szegedi tarhonyafőzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
20dkg tarhonya
50dkg burgonya
4db zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
6 evőkanál olaj,só
1kiskanál pirospaprika

Elkészítés:
A megtisztított,apróra vagdalt hagymát az olajban üvegesre pároljuk,megszórjuk a pirospaprikával és azonnal felengedjük egy liter vízzel.Ha felforrt,belekeverjük a tarhonyát,megsózzuk,majd rákarikázzuk a meghámozott burgonyát és végül a kicsumázott zöldpaprikát.Megsózzuk és lefedve kis lángon,fél óra alatt puhára főzzük.


A receptet beküldte: moncsibaba100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szegedi papucs » Szegedi marhagulyás » Paprikás szegedi módra » Szegedi csirkegulyás
» Kaporszósz » Krumplifőzelék Malbe módra » Joghurtos cukkínifőzelék » Joghurtos zellerfőzelék
» Lencsefőzelék Ági módra » Paszuly konzerv házilag » Céklafőzelékem » Sajtos újkrumplifőzelék
» Vajbabfőzelék burgonyával » Pikáns babfőzelék » Brokkolifőzelék » Céklafőzelék csirkemellel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.