Tutireceptek.hu fejléc

Székelykáposzta light recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
25 dkg sovány sertés comb
50 dkg savanyú káposzta
1 nagy fej hagyma
1 evőkanál olaj (legjobb ha oliva olaj)

őrölt fekete bors
őrölt kömény
pirospaprika

Elkészítés:
Az egy evőkanál olajon megpirítom az apró kockára vágott hagymát.
Tűzről levéve hozzáadom a pirospaprikát, a kockára vágott húst, felöntöm vízzel, ízlés szerint használom a borsot, köményt, sót.
Mikor félig puhára főtt a húst hozzáadom a savanyú káposztát.
Lefedve, többször megkeverve és a vizet pótolva puhára főzöm.

Tanácsok:
Teflon edényt használtam, hogy minél kevesebb olajra legyen szükség.
A hagymát folyamatosan kevertem, nehogy megégjen.
A pirospaprika és hús hozzáadása után gyorsan felöntöttem vízzel, amit többször pótoltam.
A kalória-, szénhidrát-, és zsírtartalom erre az adagra vonatkozik.

Elkészítési idő: 60 perc
Kalóriatartalom: 635 kcal
Szénhidráttartalom: 30,25 gramm
Zsírtartalom: 45,95 gramm

A receptet beküldte: Mrs.Bond


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Török tejberizs light » Székelykáposzta mifelénk » Kelkáposztakrémleves light » Palacsinta light
» Light forró csokoládé » Melon Delight » Székelykáposzta Update1 » Székelykáposzta diétásan
» Summer Light » Light joghurt torta » Székelykáposzta gerslivel » Light rakott brokkoli
» Diétás székelykáposzta » Gofri light » Moonlight » Light mákos guba


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.