| Szélesmetélt tejszínes spenóttal receptTésztafélék Hozzávalók: 50 dkg zsenge spenót 1 fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 40 dkg szélesmetélt 1 ek olívaolaj 2 dl tejszín só, őrölt bors reszelt sajt Elkészítés: Kifőzzük a tésztát.Az apróra vágott hagymát és fokhagymát nagy serpenyőben olajban, üvegesre pároljuk. Az előkészített spenótot hozzáadjuk, néhány percig pároljuk, amíg a spenót össze nem esik. A tejszínt beleöntjük, megsózzuk, borsozzuk, és kevergetve krémmé főzzük. A megfőtt tésztát a mártásba forgatva, frissen reszelt sajttal megszórjuk, az egészet jól összekeverjük. Mennyei! Jó étvágyat hozzá! A receptet beküldte: Kicsivuk Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |