Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szilveszteri malacsült recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Fél malac(kb 4 kg)
Flekken fűszerkeverék(unilever tubusos)vagy só ,bors
Majoranna
Őrölt kömény
2 fej vöröshagyma
fokhagyma ízlés szerint

Elkészítés:
A malackának csak a belsejét fűszerezem kb 2 nappal a sütés előtt,majd hideg helyre teszem.A bőrét nem szabad fűszerezni mert nem lesz ropogós.
Egy üres pezsgős üveget teszek a tepsibe és erre fektetem a husit.Alá még vöröshagyma és fokhagyma kerül.
Vizet öntök alá fóliával betekarom majd 1-1,5 óráig párolom a sütőben.
Párolás után fólia nélkül sörrel locsolgatva ,füstöltszalonnával és vöröshagymával felválta dörzsölgetem míg szép pirosra sül.Kb 1-1.5 óra.
Pezsgős lila káposztát adok mellé.


A farkát és a fülét sütés előtt alufóliával betekerem.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szilveszteri sütemény » Szilveszteri malacfej » Szilveszteri puncs » Szilveszteri kókuszdió
» Szilveszteri buli-süti » Gőzölgő malacsült » Szilveszteri-tál » Szilveszteri lencsesaláta
» Szilveszteri bólé » Részeges malacsült » Szilveszteri bohém csülök » Szilveszteri vodka-narancs
» Malacsült » Szilveszteri diótorta » Fokhagymás tarja » Neszmélyi töltött hús



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.