Tutireceptek.hu fejléc

Szilveszteri puncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2 üveg vörösbor
1 üveg rum
1l erős tea
1dl narancslé
3cl citromlé
1kg kristálycukor

Elkészítés:
A cukor és a rum kivételével a hozzávalókat összekeverjük és forrósitjuk/de nem forraljuk fel/
majd egy nagy puncsostálba öntjük.A cukrot rumba áztatjuk/ annyi rumot öntünk a cukorra, hogy a cukor összeálljon/,melegitjük,meggyújtjuk, majd a tálban lévű italhoz keverjük. Végül hozzáadjuk a maradék rumot,és megkeverjük.Karikára szeletelünk egy vagy két narancsot, és a meleg puncsba tesszük.


A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Téli puncs » Mokka puncs » Szilveszteri kókuszdió » Gyors puncsos mignon
» Szilveszteri malacsült » Karácsonyi Puncs » Mézes, puncsos » Tokaji puncs
» Puncsos szelet egyszerűen » Narancsos mokka puncs » Forró almás pite puncs » Ananászos puncs
» Tojáspuncs » Puncstorta cica formában » Mézes narancsos puncs » Babapiskótás puncs szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.