Tutireceptek.hu fejléc

Színes zöldségtál recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
Hozzávalók 4 személyre:
4 csikemellfilé,
3 dkg vaj,
38 dkg zsenge sárgarépa,
2 zsenge karalábé (kb. 30 dkg),
1 csomó hónapos retek,
1 kis kígyóuborka vagy salátauborka,
1 csomó újhagyma

Elkészítés:
A megmosott, megtörölt csirkemellfiléket a serpenyőben felhevített olajon erőteljesen megpirítjuk, majd fedő alatt 15 percig pároljukl. A serpenyőből kivéve sóval, borssal meghintjük.
A sárgarépát, karalábét, retket és uborkát külön-külön durvára lereszeljük vagy legyaluljuk. Az újhagymát vagy a pórét vékonyan felkarikázzuk. A csirkemellfiléket vékonyan felszeleteljük. Az előkészített zöldségeket és a felszeletelt húst nagyobb tálon mutatósan elrendezzük, végül kevés öntettel meglocsoljuk. A maradék öntetet külön kínáljuk. Kenyérrel vagy pirítóssal fogyasztjuk.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes raguleves » Tejszínes Endívia » Tejszínes csirkeragu leves » Tejszínes meggyleves
» Tejszínes szelet » Tejszínes csirke gazdagon » Tejszínes citromfagylalt » Tejszínes-túrós sütemény
» Tejszínes csirke » Francia zöldségtál » Tejszínes pulyka » Tejszínes krumpli
» Színes sajtgombócok » Tejszínes kocka2 » Sütőtökös tejszínes csirke » Egyszerű sütemény színesen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.