Tutireceptek.hu fejléc

Szójaragu recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
1/2 zacskó szójakocka
20 dkg gomba
20 dkg borsó
1 fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
1/2 csokor petrezselyem
0,5 dl száraz fehérbor
ételízesítő
olaj
majoranna

Elkészítés:
A szójakockát a tasakon előírt módon beáztatjuk. Üvegesre pároljuk az apró kockára vágott hagymát és hozzáadjuk a felszeletelt gombát és fokhagymát. Két-három percig együtt pároljuk, majd levével együtt hozzáöntjük a szójakockát és a zöldborsót. Ételízesítővel, majorannával ízesítjük. Felöntjük a borral (és ha kell még annyi vízzel, hogy ellepje)Puhára pároljuk és a végén megszórjuk az összevagdalt petrezselyemmel.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánkrém kimélő » Vegán epertorta » Mexikoi gyors vacsora » Gombás rakott burgonya
» Cukkinis lepény » Gombával töltött burgonya » Calvados krumpli » Zöldfűszeres sajtfalatkák
» Alu patra (Burgonyás tekercs) » Köles ágyon sült alma » Nyers zöldségleves » Fasírt lencséből
» Zöld tócsni » Ajvar pirítóssal » Szerencsediós golyók » Laskagomba zöldségekkel sütve


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.