Tutireceptek.hu fejléc

Szőlőlépuding recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 csésze szőlőlé,
negyed csésze cukor,
negyed csésze finom búzadara,
1/8 teáskanál őrölt fahéj,
csipetnyi őrölt szegfűszeg,
vágott dió,vagy pirított szezámmag

Elkészítés:
Keverjük össze a szőlőlét a cukorral és a búzadarával,forraljuk fel és kis láng fölött sűrítsük be állandó keverés közben.Adjuk hozzá a szegfűszeget és a fahéjat és kis lángon forraljuk további 5 percig.Öntsük egy tálba,szórjuk meg kívánság szerint a szezámmal vagy a dióval,és hintsünk rá egy kevés fahéjat.
Lehűtve tálaljuk.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémes krémje U1 » Sztracsatellás muffin » Zoli kedvence » Túró torta szülinapra
» Csokoládés likőrös hengerek » Somlói galuska másként » Almakoch » Puding szelet
» Rizsfelfújt almával » Cseresznyés kalács dióval » Szalalkális tészta » Csokis diós bögrés
» Amaretti szelet » Barackos szelet Emy módra » Pudingos *tiramisu* » Bögrés almás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.