| Tatárbeafsteak receptHúsételek Hozzávalók: fél kg marhahús (bélszín) 1 fej fokhagyma 2 nagy fej vöröshagyma 2-3 evőkanál ketchup 2 teáskanál mustár fél kávéskanál őrölt bors só tojás (vorchester szósz) Elkészítés: A húst finomra darálom (ha nem úgy vettem). A fokhagymát, a hagymát szintén péppé aprítom (darálom). Összekeverem a ketchuppal, a mustárral, a borssal, ízlés szerinti sóval (kóstolni kell...). Teszek hozzá először egy tojást. Alaposan elkeverem. (Ha felvesz még 1 tojást lehet hozzá rakni...ki hogy szereti:) Aki szereti tehet hozzá egy leheletnyi vorchester szószt. Lefedve (hogy nehogy átvegye a hűtőszagot) 1-2 napig hűtőben érlelem. Tanácsok: Pirítóssal, vajjal tálalom. Esetleg vághatunk mellé zöldségeket (paprika, paradicsom, uborka, újhagyma...). Az ára elég borsos ugyan, de néha kijár egy kis kényeztetés;) Jó étvágyat hozzá!!! :) Elkészítési idő: 10 perc A receptet beküldte: zsófyc Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |