Tutireceptek.hu fejléc

Tatárbeafsteak recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
fél kg marhahús (bélszín)
1 fej fokhagyma
2 nagy fej vöröshagyma
2-3 evőkanál ketchup
2 teáskanál mustár
fél kávéskanál őrölt bors

tojás
(vorchester szósz)

Elkészítés:
A húst finomra darálom (ha nem úgy vettem). A fokhagymát, a hagymát szintén péppé aprítom (darálom). Összekeverem a ketchuppal, a mustárral, a borssal, ízlés szerinti sóval (kóstolni kell...). Teszek hozzá először egy tojást. Alaposan elkeverem. (Ha felvesz még 1 tojást lehet hozzá rakni...ki hogy szereti:)
Aki szereti tehet hozzá egy leheletnyi vorchester szószt.
Lefedve (hogy nehogy átvegye a hűtőszagot) 1-2 napig hűtőben érlelem.

Tanácsok:
Pirítóssal, vajjal tálalom. Esetleg vághatunk mellé zöldségeket (paprika, paradicsom, uborka, újhagyma...).
Az ára elég borsos ugyan, de néha kijár egy kis kényeztetés;)

Jó étvágyat hozzá!!! :)

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: zsófyc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Batyuban sült hús » Gombás bélszín » Almás csirkecombok » Kaukázusi csirke 2
» Csirkepaprikás másképp » Gombás sertésnyelv » Párolt csirke bizertai módra » Ananászos sertéssült
» Currys zöldséges csirkemell » Amerikai töltött csirke » Földimogyorós sertéshús » Húsos burgonyagombóc
» Gombás sertéskaraj sonkával » Bundás szárnyasfalatka » Bassói aprópecsenye » Gombás szelet sajttal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.