Tutireceptek.hu fejléc

Tavaszi raguleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 csirkeaprólék, vagy fél kg kockára vágott borjúhús, negyed kg fejtett borsó, 1 zsenge újkaralábé, negyed kg gomba vagy spárga, 1 csokor petrezselyem, 2 kanál liszt, 3 evőkanál liszt, só.

Elkészítés:
Az apróra darabolt zöldséget a finomra vágott petrezselyemmel megpároljuk az olajban, meghintjük a liszttel, majd felengedjük vízzel. Beleadjuk a húst, majd puhára főzzük. Galuskával tálaljuk.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tavaszi saláta 2. » Borsós raguleves » Csirkehúsos tavaszi saláta » Tavaszi burgonya vacsora
» Tavaszi túró » Erdélyi csirke raguleves » Csirke raguleves alapléből » Tavaszi túrókrém
» Tavaszi rakottas » Tarcali raguleves » Tavaszi húsgomboc » Joghurtos tavaszi saláta
» Tejszínes raguleves » Tarka tavaszi saláta » Tarka tavaszi túró » Túrós-tormás tavaszi sonka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.