Tutireceptek.hu fejléc

Tejben párolt hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kecsege,
csuka, vagy fogas,
0,5 l tej,
8 dkg vaj,
4 evőkanál liszt,
só.

Elkészítés:
A megtisztított, besózott halat a tejben megpárolom. Közben a vajból, lisztból világos rántást készítek, felengedem tejjel és mártás sűrűségűre beforralom. A halat tálra teszem és ráöntööm a mártást. Rizzsel körítem.


A receptet beküldte: kontitibi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt tőkehal spenótágyon » Párolt csirkemell » Zelleres párolt pulykamell » Párolt rák
» Párolt káposzta finoman » Párolt savanyúkáposzta. » Tavaszi párolt csirkemell » Csirkemáj tejben párolva
» Bécsi tejben sült rétes » Párolt tengeri hal. » Tejben sült tarjaszelet » Párolt körte vörös rizzsel
» Tejben sült pecsenye » Párolt mézes almás » Libamell párolt szilvával » Párolt kelkáposzta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.