Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös borsós csirkeragu recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
70 dkg csirkecomb (csontozott)
4 gerezd fokhagyma
2 evőkanál liszt
40 dkg zöldborsó
1 dl főzőtejszín
3 evőkanál tejföl
1 teáskanálnyi tárkony
só, bors

Elkészítés:
A csirkét felszeleteljük és kevés olajon 2-3 percig pirítjuk, majd egy tányérra tesszük. A zúzott fokhagymát megpirítjuk az olajban, hozzáadjuk a lisztet és folyamatosan kevergetjük 1 percig, majd felöntjük a tejjel és csomómentesre keverjük. Ezt követően beletesszük a húsokat és fűszerezzük, majd felöntjük egy kevés vízzel, 0,5 dl elég. Hozzáadjuk a zöldborsót és lassú tűzön megfőzzük, mielőtt elkészül, a tejfölt is hozzákeverjük és már fogyaszthatjuk is. Burgonyát vagy rizst tálalunk mellé.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyors tejfölös csudabogár » Tejfölös csirkecombok » Tepsis csirkeragu » Tejfölös zöldbableves
» Tejfölös-sajtos brokkoli » Tejfölös sült paprika » Gombás-zöldborsós spagetti » Tejfölös hússzeletek
» Zöldborsós tojásragu » Tarhonyás borsós csirkemáj » tejfölös kocka » Tejfölös nokedli
» Tejfölös süti szelet » Zöldborsós apróhús » Tejfölös szelet » Tejfölös finomság


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.