Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös édesség recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 nagy pohár tejföl
1 konzerv gyümölcssaláta (de lehet akármilyen gyümölcs is)
2 evőkanál cukor
1 zacskó vaniliáscukor
2 zacskó tejszínhabpor (és hozzá tej)
1 zacskó babapiskóta

Elkészítés:
A tejfölt összekeverem a cukorral, a vaniliáscukorral meg a gyümölcsökkel egy tálba, félreteszem. A tejszínhabport felverem tejjel kemény habbá. (Azért szeretem a habport, mert nem esik össze olyan hamar) Veszek egy jénai tálat, az aljára rárakom a tejszínhab felét, rá egy réteg bapaiskóta, majd a gyümölcsös tejföl fele, 1 réteg babapiskóta, rá a gyümölcsös tejföl másik fele és végül a maradék tejszínhab. 1 napra betesszük a hűtőbe állni, hogy az ízek összeérjenek.

Tanácsok:
Díszítésnek lehet használni reszelt citromhéjjat, vagy narancshéjjat esetleg fahéjjat

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: princess13


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokis kekszes édesség » Tejfölös uborkasaláta » Gombás-tejfölös pulykamell » Tejfölös torta
» Tejfölös pulykacsíkok » Tejfölös-tejszínes piskóta » Orosz édesség (túrós) » Tejfölös-meggyes pite
» Sajtos, tejfölös csirke » Tejfölös krumpli főzelék » Tejfölös rakott csirke » Habkönnyű nyári édesség
» Joghurtos tejfölös pite » Répás-rizses édesség » Kesudiós édesség » Tejfölös, gombás nyelv



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.