Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös kolbászleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
10 dkg füstölt kolbász
10 dkg debreceni
10 dkg füstölt szalonna
1 fej hagyma
3 db burgonya
1 evőkanál pirospaprika
1 szál zeller zöld
1 késhegynyi őrölt bors
5 evőkanál tarhonya
1 poharas tejföl


Elkészítés:
A szalonnát csíkokra vágjuk, megsütjük, hozzáadjuk a felkockázott hagymát, megdinszteljük, végül a tarhonyával kicsit megpirítjuk. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott burgonyát, felengedjük vízzel, beletesszük a zeller zöldet, a karikára vágott kétféle kolbászt, sózzuk, borsozzuk, s amikor a tarhonya megfőtt, elkeverjük a tejföllel.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös torta » Tejfölös-sajtos karfiol » Tejfölös lecsó » Mustáros-tejfölös csirke
» Rakott tejfölös » Tejfölös burgonya » Tejfölös malaccsülök » Sűrű tejfölös gombaleves
» Sajtos-tejfölös tepsis hús » Tejfölös csirke másképp » Rakott kel tejfölösen » Tejfölös keksz
» Tejfölös nyúlcomb » Tejfölös csodasüti » Tejfölös karfiol leves » Szarvasszelet tejfölösen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.