Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös-sajtos hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sertéscomb
20 dkg ementáli sajt,
2 dl tejföl
3 db tojás
liszt
vaj
ételízesítő


Elkészítés:
A húst kis szeletekre vágjuk, majd enyhén kiveregetjük. Ha vannak ínak a szeletek szélein, azokat bevagdossuk, hogy sütés közben ne kunkorodjanak össze. A szeleteket delikáttal megszórjuk, lisztbe, felvert tojásba, és reszelt sajtba forgatjuk. A sajtos húsokat kivajazott tepsibe egymás mellé rakjuk, és a maradék sajtot rájuk halmozzuk. A tejfölbe a megmaradt tojást belekeverjük, enyhén megsózzuk és a szeletekre kanalazzuk. Előmelegített sütőben pirosra sütjük. Petrezselymes burgonyával vagy zöldségkörettel tálaljuk

Tanácsok:
nagyon finom

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: hofike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös-sajtos karfiol » Tejfölös-sajtos kelbimbó » Tejfölös-sajtos pogácsa » Tejfölös-sajtos brokkoli
» Mézes Gyömbére Csirkemell » Eredeti lábas rostélyos » Húsos derelye » Olaszos csirke
» Mozarellás csirkemell » Csirkehúsos sonkás tekercs » Rakott sajtos » Tőltőtt burgonya
» Pulykamell pórémártással » Fűszeres karajcsíkok » Zöldséges rakott csirke » Bajor csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.