Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös-sajtos karfiol recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 karfiol
2 dl tejföl
10 dkg sajt
1 tojás

bors
vaj

Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedjük, és kevés sós vízben félpuhára főzzük. Leszűrjük, majd kivajazott jénai edénybe tesszük. A sajtot lereszeljük, elkeverjük a tojással, és hozzákeverjük a borsos tejfölhöz, ezt ráöntjük a karfiolra, majd előmelegített sütőben rózsaszínesre sütjük.

Tanácsok:
Ha füstölt sajtot is keverünk bele, még finomabb.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brokkolis-karfiolos csirke » Tejfölös karfiolleves » Tejszínes-gombás karfiol » Karfiolos-sajtos puffancs
» Tejszínes karfiolleves » Ropogós karfiol » Sajtos rántott karfiol » Baconban sült karfiol
» Gombás karfiol-tál » Tejfölös-sajtos hús » Klasszikus rakott karfiol » Pikáns karfiol
» Karfiol-brokkoli krémleves » Karfiolpuding » Vega rakott karfiol » Karfiol-póréhagyma püré


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2014, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.