Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös-sajtos karfiol recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 karfiol
2 dl tejföl
10 dkg sajt
1 tojás

bors
vaj

Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedjük, és kevés sós vízben félpuhára főzzük. Leszűrjük, majd kivajazott jénai edénybe tesszük. A sajtot lereszeljük, elkeverjük a tojással, és hozzákeverjük a borsos tejfölhöz, ezt ráöntjük a karfiolra, majd előmelegített sütőben rózsaszínesre sütjük.

Tanácsok:
Ha füstölt sajtot is keverünk bele, még finomabb.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiol sonkával » Karfiolos hamis vesevelő » Csülkös karfiolsaláta » Tejfölös karfiolleves
» Szalonnás karfiol » Karfiol húsos bundában » Karfiol-brokkoli krémleves » Gombás karfiol-tál
» Sörtésztában sült karfiol » Karfiol fasírozott » Csőben sült sonkás karfiol » Karfiolos tonhal Update2
» Karfiol leves - diétásan » Ropogós karfiol mártással » Sonkás karfiol » Rakott karfiol tojással


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2014, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.