Tutireceptek.hu fejléc

Tejszín krémsajt recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 dl tejszín, 1 mokkáskanál só és ugyanannyi cukor

Elkészítés:
A tejszínt szobahõmérsékleten hagyom savanyodni (ez a tejszín frissességétõl függõen 1-3 nap), majd géz- vagy ritka szövésû zsákocskába öntöm. Aláteszek egy edényt, ami a levét felfogja. Ha már nem csöpög, készen van a krémsajt, amit formába teszek és lefedve tárolom a hûtõszekrényben. (Ha a tejszín véletlenül savanyú, így szoktam hasznosítani.)

Elkészítési idő: 5 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes rakott krumpli » Tejszínes málnakrémleves » Tejszínes csirke/pulyka » Sonkás tejszínes tészta
» Tejszines meggytorta » Krémsajt, I. » Tejszines sajtoscsirkemell » Tejszínes csirkemellfilé
» Tejszínes lencsekrémleves » Tejszínes hagymaleves » Tejszínes-gombás csőtészta » Csokoládés tejszínfagylalt
» Tejszínes alma » Tejszínes sajtos hús » Krémsajtos sütemény » Tejszines patisszon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.