Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes almaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Hozzávalók 4 személyre:

* 5 dl almakompót
* 5 dl tej
* 2 dl tejszín
* 8 dkg kristálycukor
* 2 fahéjdarab
* negyed rúd vanília

Elkészítés:
A tejet a cukorral, a fahéjjal és a vaníliával ízesítve forrald fel, majd hűtsd le. Amikor kellően lehűlt, keverd össze a lecsurgatott almakompóttal a tejszínt, és újból jól hűtsd le. Hidegen tálald, a tetejét díszítheted tejszínhabbal és egy szelet almával.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: cicaanya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes gombócleves » Tejszínes spárgakrémleves » Sütőtökös tejszínes csirke » Tejszínes alagút
» Forró tejszínes csoki » Tejszines spenótos tészta » Tejszínes mustáros karaj » Zöldséges-tejszínes csirke
» Tejszínes sült rizs » Narancsos-tejszínes torta » Tejszínes málnakrémleves » Babos tejszines csirkemáj
» Tejszínes gesztenyetorta » Tejszínes gombás teszta » Fetás-tejszínes pulykamell » Tejszínes pulykamell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.