Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes egresleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg egres,
10-15 dkg cukor,
4 tojássárgája,
2 dl tejszín

Elkészítés:
Az egrest 5 percig főzzük. A megfőtt gyümölcs kétharmadát széttörjük, majd visszaöntjük a levesbe. A tojássárgájából és tejszínből habarást készítünk, majd óvatosan a leveshez öntjük. Hidegen tálaljuk, tetejére őrölt fahajat és tejszínhabot tehetünk.


A receptet beküldte: docens

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes rakott krumpli » Tejszínes körteleves » Tejszínes citromfagylalt » Tejszínes-sonkás tészta
» Narancsos-tejszínes torta » Tejszínes krumpli » Tejszínes csirketokány » Tejszínes-gombás szósz
» Tejszínes chilis garnéla » Tejszínes sült rizs » Tejszínes hagymaleves » Tejszínes mézes minikrémes
» Tejszínes narancstorta » Tejszínes csirke-penne » Tejszínes halragu » Tejszínes mustáros karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.