Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes Endívia recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
8 fej endívia saláta
1,5 dl tejszín
6 dkg vaj
3 dkg glukonon vagy porcukor
ízlés szerint só
ízlés szerint szerecsendió
ízlés szerint őrölt fehér bors

Elkészítés:
Az endívia külső leveleit eltávolítjuk, majd jól átmossuk. Egy tepsit kikenünk vajjal, ebbe rakjuk a salátaleveleket, sózzuk, borssal, cukorral (glukononnal), szerecsendióval ízesítjük. Ráöntjük a tejszínt és a felolvasztott vajat. Letakarjuk alufóliával, és közepesen előmelegített sütőben megpároljuk kb. 15 perc alatt.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis tejszínes csirke » Tejszínes mákos palacsinta » Tejszínes alma » Tejszínes csirke csoda
» Gombás tejszínes csirke » Tejszínes egresleves » Tejszínes mézes minikrémes » Tejszínes Málnatorta
» Tejszínes lúdláb torta » Tejszínes toffee-muffin » Tejszines gombás » Barackos tejszínes csirke
» Tejszínes meggyleves » Tejszínes-tárkony leves » Tejszínes, epres fánk » Tejszínes-gombás szósz


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.