Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszines-gombás borsostokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 dl.tejszín
1 p.tejföl
1/2kg.csirkemell
petrezselyem
sok fokhagyma
só,bors.delikát
egy doboz gomba
kevés olaj
egy kanál liszt

Elkészítés:
Egy kevés olajat felhevitünk beletesszük a fokhagymát,megpiritjuk,majd ráöntjük a pici kockákra vágott csirkemellet.Felöntjük vizzel s lassú tüzőn megfőzzük!Közben a gombát levére sütjük hozzá tesszük a petrezselyemzöldet,majd a húshoz öntjük a együtt főzzük tovább!!A tejszint,tejfölt,lisztet csomómentesre keverjük,mikor felforr s megpuhult a húsi habverővel hozzákeverjük!!Én nokedlival,vagy szarvacska tésztával imádom egy fehérje bomba!4

Tanácsok:
Ha túl kevés a lé s sok a liszt nagyon sűrű lesz,inkább többször ránsd be előszőr!!Csak feltezsed s magátol megföl nem pepecses!!

Elkészítési idő: 1 perc

A receptet beküldte: davider


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes-gombás penne » Tejszínes-gombás tészta » Tejszínes-gombás szósz » Tejszínes-gombás csőtészta
» Tejszínes-gombás karfiol » Borsostokány » Gombás savanyu tokány » Pulykafasirt
» Sajttal töltött pulykamell » Darált húsos tekercs » Miccspaszta » Velős palancsinta
» Húsos derelye » Tejszínes sajtos csirke » Fűszeres karajcsíkok » Emeletes hús



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.