Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes mustáros, fokhagymás karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg sertéskaraj
1 evőkanál mustár
4 gerezd fokhagyma
1 dl tejföl
0, 5 dl főzőtejszín
friss zöldpetrezselyem
só, bors

Elkészítés:
A húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy hőálló edénybe. A tejfölt, a mustárt, a tejszínt, a zúzott fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet összekeverjük, leöntjük vele. 180 fokon sütjük 20 percig, de néha megforgatjuk, majd kínálhatjuk.
szalvétagombóccal fogom elkészíteni. ( 4 zsömlét felkockázni, 3 tojás sárgáját, 1 teáskanál sót, 1 dl tejet,2 ev. kanál lisztet, 1 dl olivát összekeverni és ráönteni a zsömlére, majd a 4 felvert tojás habot belekeverni.beletenni egy gézzacskóba és kb. 25 ' főzés után kész. szépen lehet szeletelni ha egy kicsit hül.)


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás csirkecsíkok » Tejszínes csokoládékrém » Tejszínes kocka » Mustáros, mézes csirkecomb
» Fokhagymás újburgonya » Sajtos- tejszínes spagetti » Mustáros májaskrém » Tejszínes laskagomba
» Fokhagymás omlett gombával » Mustáros töltött pecsenye » Tejszínes zellerkrémleves » Fokhagymás sült lapocka
» Fokhagymás amúr » Fokhagymás ecetes szilva » Mustáros-tejfölös csirke » Fokhagymás-gombás spagetti


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.