Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes pulyka fasírt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40-50 dkg maradék pulykasült,
2 dl tejszín,
2 gerezd fokhagyma,
1 db tojás,
1 evőkanál olaj,
ízlés szerint só és törött fehér bors.

Elkészítés:
A maradék sült húst kicsontozom és kétszer átdarálom, majd a felvert tojással és tejszínnel összekeverem. Kézzel vagy keverőgéppel addig gyúrom, amíg a húsmassza az összes levet felveszi, ezután ízesítem a zúzott fokhagymával, sóval, borssal. Vizes kézzel 4 cipót formálok belőle, és kikent tűzálló tálra teszem. A cipók tetejét bekenem kevés olajjal, és előmelegített, forró sütőben fedetlenül, mérsékelt lángon 30 percig sütöm. Bármilyen körettel kínálható.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes lúdláb torta 2 » Tejszínes csirke csoda » Tejszines mézes krémes » Csirkehúsos gombás fasírt
» Tejszínes krumpli » Májfasírt » Zöldbabos fasírt » Fasírt különlegesen
» Pulykaroló ínyenceknek » Tejszínes lúdláb torta » Paleo fasírt » Csirkemáj-fasírt
» Sajtos pulykamellfilé » Karfiolos pulykatokány » Egyszerű zöldségfasírt » Fasírt túróból


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.