| Télifagyi receptFagylaltok Hozzávalók: 25 dkg Rama margarin 2 dkg kakaópor (cukor nélküli) 20 dkg porcukor 8 dkg tejpor 6-8 fagyi tölcsér 10 dkg étcsokoládé 2 evőkanál étolaj Elkészítés: A Rama margarin felét megolvasztjuk, a másik felét a kakaóporral, a porcukorral és a tejporral simára keverjük. Ezután hozzáadjuk a meleg Rama margarint és 1 dl forró vizet, és habverővel habosra keverjük. A krémet habzsákba töltjük, a tölcsérekbe nyomjuk, és 1-2 órára hűtőbe tesszük. A csokoládét az olajjal vízgőz felett megolvasztjuk, belemártjuk a tölcsérek tetejét, majd a csokibevonat megdermedéséig visszatesszük a fagyikat a hűtőbe. A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |