Tutireceptek.hu fejléc

Tengerfenék(Kata-féle) recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
6 cl kubai fehér rum
6 cl bacardi rum
6 cl portorikórum
2 cl cointreau
4 cl citromlé
1-1 db citromkarika
pár csepp angostura

Elkészítés:
Összekeverjük egy tűzálló edényben a kubai fehér rumot, a bacardi rumot, a portorikórumot. Hozzáadjuk a cointreau-t, a citromlevet, és ha ízlésünk úgy diktálja, pár csepp angosturát is. Felforrósítjuk, de nem forraljuk! A tűzről levéve azonnal előmelegített pohárba töltjük és citromkarikával díszítve tálaljuk.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Border Crossing » Szoptatós tea » Japanese Slipper II. » Black Velvet
» Van gogh » Blue Lady » Sárgabarack limonádé » Epres bizsergés
» Dunk cocktail » Astoria » Negroni » Kakaó flip
» Papaya Cooler » Cherry Brandy (házi) » Imperial » Bananas


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.