Tutireceptek.hu fejléc

Tenkes káposzta recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg sertéscomb
1 kg fejes káposzta
1 fej hagyma
1 pohár tejföl
liszt

pirospaprika
1 ág csombor (borsikafû)

Elkészítés:
A húsból a szokásos módon pörköltet készítünk. A káposztát kb. akkora nagyságú kockákra vágjuk, mint a húst. Ha a hús megpuhult, a káposztát hozzáadjuk. Annyi vízzel engedjük fel, amennyi éppen hogy ellepi. Hozzáadjuk a csombort, sóval ízesítjük. Ha a káposzta is megpuhult, liszttel elkevert tejföllel behabarjuk.
Krumpligombóccal tálaljuk


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott savanyú káposzta » Káposzta torta » Alföldi toroskáposzta » Gyors savanyú káposzta
» Amerikai káposzta saláta » Káposztás krumplifasírt » Káposztás lángos másképpen » Vadász káposzta
» "Keleti" káposzta » Káposztás-virslis kifli » Savanyú káposzta leves » Apró káposzta
» Káposztaleves (fogyihoz) » Rakottkáposzta » Gombócos töltött káposzta » Káposztás-paszuly


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.