Tutireceptek.hu fejléc

Tenkesgulyás recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Tenkes gulyás recept
Hozzávalók:
1 kg sertéscomb
1 kg fejes káposzta
1 fej hagyma
1 pohár tejföl
liszt

pirospaprika
1 ág csombor (borsikafű)

Elkészítés:
Tenkes gulyás recept
Hozzávalók:
1 kg sertéscomb
1 kg fejes káposzta
1 fej hagyma
1 pohár tejföl
liszt

pirospaprika
1 ág csombor (borsikafű)


A húsból a szokásos módon pörköltet készítünk. A káposztát kb. akkora nagyságú kockákra vágjuk, mint a húst. Ha a hús megpuhult, a káposztát hozzáadjuk.Picivel több vízzel engedjük fel,mint amennyi ellepi. Hozzáadjuk a csombort, sóval ízesítjük. Ha a káposzta is megpuhult, liszttel elkevert tejföllel behabarjuk.
Krumpligombóccal tálaljuk

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: anya63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borjúsült római tálban » Tejszínes pulyka fasírt » Sajtos csirke » Kapros-juhtúrós csirke
» Amerikai fasírt » Marhaszelet zöldségpörköltön » Mandulás csirkemell » Oldalra rakott karaj
» Sajtos rakott karaj » Sült sertés nyakrész » Eszterházy-szelet » Tepsis csirkemáj
» Mandarinos sertéspecsenye » Sajtos-sonkás-cukkinis csirke » Rakott csirke III. » Szárnyashússal töltött alma


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.