Tutireceptek.hu fejléc

Tepertőpástétom II recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
50 dkg tepertő,
5 dkg vaj,
2 kanál liszt,
tej,
10 dkg reszelt sajt,
bors,
mustár

Elkészítés:
A tepertőt kétszer átdarálom.
Világos rántást forró tejjel felengedek,hogy sűrű masszát kapjak.
Beleteszem a reszelt sajtot és kihűtöm.
Fagyottan keverem össze a tepertővel és a többi hozzávalóval.


A receptet beküldte: esztella100

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepertőpástétom » Tojásos sonkakrém » Sós fincsi kenyértorta » Sárgaborsókrém
» Paprika-krém pirítóshoz » Mézes, sajtos ham and eggs » Sonkatekercs » Esti vacsi
» Tonhalas-zelleres krém » Hamburger házilag » Krumplikrém pirítósra » Újhagymás melegszendvics
» Gombás kaszinótojás » Őszi gombás szendvics. » Medvehagymás tojáskrém » Kapros cukkinikrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.