Tutireceptek.hu fejléc

Tésztafánk recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
tészta
margarin
tojás
zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
A szokásos módon kifőzzük a tésztát és összekeverjük egy darabka margarinnal, majd tepsibe ujjnyivastagra lenyomkodjuk és hagyjuk kihűlni. Ha teljesen kihűlt, deszkára borítjuk és fánkszaggatóval kiszaggatjuk. Felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, forró oljaban pirosra sütjük.


A receptet beküldte: triniti1020

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Velencei tésztafánk » Sonkás-fokhagymás tészta » Finom Aranygaluska » Kefíres galuska
» Ravioli » Zsemle felfújt » Mindig friss lángos » Sztrapacska egyszerűen
» Húsos rakott tészta » Cukkinis farfelle » Sonkás tészta » Lasagnetészta (egyszerű)
» Gombaragú tésztával » Napraforgó 2 » Spagetti holland módra » Angol Crumble


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.