Tutireceptek.hu fejléc

Többfunkciós olvasztott csokoládé recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
10 dkg tejcsokoládé
10 dkg étcsokoládé
0,5 dl tejszín
2 teáskanál konyak (vagy rum, vagy kakaólikőr)

Mártogatni:
egész eper,
málna,
vastag szeletekre vágott banán,
őszibarack,
piskótakockák stb.

Elkészítés:
Vízfürdő fölött olvaszd meg a darabokra tört csokoládét. Keverd bele a tejszínt és a konyakot, keverd simára, majd öntsd át egy stabil aljú edénykébe. A mártogatni valókat rendezd el körben egy nagy tányéron, lehetőleg ennek a közepére tedd a csokoládés tálkát.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Forró csokoládé » Mentolos csokoládétorta » Mézes csokoládémártás » Csokoládés-céklás sütemény
» Mogyorós csokoládés fagyi » Csokoládés, habos kocka » Csokoládélikőr 2 » Csokoládés molnárka
» Csokoládékrémes málnatorta » Csokolades puszedli » Csokoládémáz » Csokoládés fehérjeszelet
» Karamellás forró csokoládé » Igazi csokoládétorta » Konyakos csokoládékrém » Csokoládés tekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.