Tutireceptek.hu fejléc

Tojasos kalacs recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
1rud parizel
4drb fot tojas
2drb nyers tojas
10 evokanal liszt
1 piros kapia
1 szal kolbasz
so bors izles szerint

Elkészítés:
mindent kockara felvagunk fot tojast,kolbaszt,parizelt,piros kapiat(paprika)ezt egy talba osszekeverjuk a nyers tojasal es a lisztel,fuszerekel hogy jol aljon osze.Kalacs suto plebe foliat teszunk belerakjuk a maszat es beteszuk a lerbe sulni.Sulesi ido 20 perc a teteje amikor szep piros kiveszuk a sutobol es kiboritjuk egy lapitora,amikor kihult felszeleteljuk es lehet fogyasztani.Nagyon finom hideg etel

Tanácsok:
erdemes kiprobalni

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: palfinoemi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Morva kalács » Kelesztés nélküli kalács » Gombás, tükörtojásos tarja » Mézeskalács....
» A királynő kalácsa » Tojásos uborkasaláta » Tojásos burgonya » Tojásos csirkemell
» Tojásos madársaláta » Tojásos-gombás krumpli » Spenótos-tojásos quiche » Fahéjas kalács
» Molnárkalács » Aszalt szilvás kalács » Angol mazsolás kalács » Pöti mézeskalácsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.